werkgevers

waarom avjob?

Ons netwerk omvat duizenden professionals waarvan we veelal weten wat ze willen, of ze toe zijn aan een volgende stap en of ze een goede match zouden zijn met jouw vacature.

Daarnaast zoeken en benaderen we pro-actief de best gekwalificeerde kandidaten voor jouw posities. We hebben de know-how in huis om in te zoomen op de kandidaten die precies bij jou passen.

Kennis van de branche, discretie en zorgvuldigheid vormen de basis van onze aanpak.

Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

WERKWIJZE

Stap 1: de vacature

Tijdens een telefonische intake waarin we het functieprofiel bespreken, maken wij een inschatting of we de functie in kunnen vullen. Wij zullen vragen naar benodigde kennis en ervaring, maar ook naar de persoonlijke kwaliteiten die verwacht worden. In deze fase komen eveneens de arbeidsvoorwaarden ter sprake. Om persoonlijk kennis te maken en om een goed beeld te krijgen van de organisatie en de organisatiecultuur maken we bij een eerste opdracht graag een afspraak voor een bedrijfsbezoek.

Stap 2: de werving

Op basis van deze informatie stellen wij een opdrachtbevestiging op en starten we de werving. Onze eigen database bevat een groot aantal kandidaten en is het startpunt voor het benaderen van interessante kandidaten. Daarnaast plaatsen we de vacature ook op onze website, in de nieuwsbrief en op de verschillende social media. In deze fase vermelden we nog niet de naam van onze opdrachtgever.

Stap 3: de selectie

Mogelijk geschikte kandidaten worden benaderd en uitvoerig door ons geïnterviewd. We kijken daarbij niet alleen naar kennis, ervaring en ambitie maar beoordelen ook of iemand past in de cultuur van de organisatie. Pas tijdens dit gesprek maken we bekend bij welke organisatie de vacature is. Uiteraard bespreken we de arbeidsvoorwaarden en checken we altijd referenties.

Stap 4: presentatie kandidaten

Wij stellen de meest geschikte kandidaten voor en lichten duidelijk toe waarom wij ze geschikt achten. Vervolgens plannen wij de afspraken voor de kennismakingsgesprekken en bepalen we in overleg een passende locatie. Met beide partijen houden we zorgvuldig overleg over het vervolg van de procedure, of dit nu de afwijzingen betreft of het voeren van de salarisonderhandelingen.

Stap 5: het contract

Zodra er een volledig akkoord is, ontvangt de kandidaat een rechtstreekse overeenkomst van jouw organisatie. Pas als de startdatum bekend is en het contract door beide partijen is ondertekend, ontvangt de opdrachtgever onze factuur. Uiteraard houden we contact om te horen of de samenwerking ook op langere termijn goed bevalt. En mocht dat – om wat voor reden dan ook – niet het geval zijn, dan denken we direct mee over een goede oplossing.

Zelf werven en alleen adverteren?

Doe je liever zelf de werving en selectie? Breng dan je vacature onder de aandacht van duizenden ervaren professionals in het netwerk van AV Job Recruitment zonder kosten voor werving en selectie.

Stuur ons de link naar je vacature en voor 375,- excl. BTW per maand plaatsen wij de vacature op de website en in de vacaturemailing van AV Job. 

laat ons weten hoe we je kunnen helpen

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service

een selectie van eerdere opdrachtgevers:

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de vacature nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures in de branche.
Ik ga akkoord met de Privacy policy

inloggen