over ons

hoe het begon...

Toen Hans in 1996 bij een uitzendbureau binnenliep omdat hij een opnameleider zocht werd hij doorverwezen naar de afdeling medische vacatures… Dat was een goede reden om AV Job Recruitment te beginnen. Met 15 jaar ervaring bij TV en Events in allerlei functies waarbij de laatste jaren in een management rol en een flinke dosis mensenkennis maakte het bedrijf een vliegende start. Kim haakte al snel aan en haar ervaring bij een TV producent gecombineerd met haar interesse voor wat mensen bezighoudt maakt een ijzersterk duo. Al snel wisten bedrijven bij TV en AV ons te vinden. Het succes? Wij weten wél wat een opnameleider is 😉.

Inmiddels zijn we voor veel bedrijven een vanzelfsprekende partner bij het invullen van vacatures en zijn we voor mediaprofessionals een gesprekspartner bij het vinden van een nieuwe baan.

1996 - de start van AV Job Recruitment
profielfoto kim 2022

Kim Kromhout van der Meer

Partner

Kim is voor werkgevers vaak de vaste contactpersoon. Haar enorme netwerk en ervaring  vormen de basis voor AV Job. Kim bemiddelde veruit de meeste kandidaten binnen AV Job. (sommige kandidaten al voor de derde keer).

profielfoto-hb

Hans Bergers

Partner

Hans is vooral achter de schermen actief, hij benadert potentiële kandidaten en is voor kandidaten vaak het eerste contact.Contact

Benieuwd wat AV Job voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze site wordt beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Dalweg 4 3764 BX SOEST
(alleen op afspraak)

een selectie van eerdere opdrachtgevers:

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de vacature nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures in de branche.
Ik ga akkoord met de Privacy policy

inloggen