OPDRACHTGEVERS

werkwijze.

AV Job Recruitment is gespecialiseerd in het snel vinden van de juiste mensen voor de meest uiteenlopende functies bij mediabedrijven. Opdrachtgevers kiezen voor ons bij het invullen van hun vacatures vanwege ons uitgebreide netwerk, waardoor we snel kunnen werken. Maar ook vanwege onze kennis van de branche en gedegen aanpak. Vooral als het gaat om posities waarbij discretie en zorgvuldigheid belangrijke factoren zijn.

Hoe werkt het?

stap1

Stap 1: de vacature

Tijdens een telefonische intake waarin we het functieprofiel bespreken, maken wij een inschatting of we de functie in kunnen vullen. Wij zullen vragen naar benodigde kennis en ervaring, maar ook naar de persoonlijke kwaliteiten die verwacht worden. In deze fase komen eveneens de arbeidsvoorwaarden ter sprake. Bij een eerste opdracht komen wij graag langs om de functie nader te bespreken en om persoonlijk kennis te maken.

stap 2 - de werving

Stap 2: de werving

Op basis van deze informatie stellen wij een opdrachtbevestiging op en starten we de werving. Onze eigen database bevat een groot aantal kandidaten en is het startpunt voor het benaderen van interessante kandidaten. Daarnaast plaatsen we de vacature ook op onze website, in de wekelijkse nieuwsbrief en op de verschillende social media. In deze fase vermelden we nog niet de naam van onze opdrachtgever.

stap_3_de selectie

Stap 3: de selectie

Mogelijk geschikte kandidaten worden benaderd en uitvoerig door ons geïnterviewd. We kijken daarbij niet alleen naar kennis, ervaring en ambitie maar beoordelen ook of iemand past in de cultuur van de organisatie. Pas tijdens dit gesprek maken we bekend bij welke organisatie de vacature is. Uiteraard bespreken we de arbeidsvoorwaarden en checken we altijd referenties.

presentatie kandidaten

Stap 4: presentatie kandidaten

Wij stellen de meest geschikte kandidaten voor en lichten duidelijk toe waarom wij ze geschikt achten. Vervolgens plannen wij de afspraken voor de kennismakingsgesprekken en bepalen we in overleg een passende locatie. Met beide partijen houden we zorgvuldig overleg over het vervolg van de procedure, of dit nu de afwijzingen betreft of het voeren van de salarisonderhandelingen.

stap 5 - het contract

Stap 5: het contract

Zodra er een volledig akkoord is, ontvangt de kandidaat een rechtstreekse overeenkomst van uw organisatie. Pas als de startdatum bekend is en het contract door beide partijen is ondertekend, ontvangt de opdrachtgever onze factuur. Uiteraard houden we contact om te horen of de samenwerking ook op langere termijn goed bevalt. En mocht dat – om wat voor reden dan ook – niet het geval zijn, dan denken we direct mee over een goede oplossing.

wij werken onder andere voor:

Interesse in onze mogelijkheden?Bestand uploaden

Ik wil de nieuwsbrief ontvangenjanee


copyrights AV Job Recruitment  |  Tel: 0031 35 60 300 30  |  info@avjob.nlPrivacy Verklaring 

deel dit bericht

Op de website van AV Job kwam ik dit bericht tegen:
Opdrachtgevers. Wellicht ook voor jou interessant.

Hierbij de link: https://www.avjob.nl/opdrachtgevers/