Rent-All neemt Phlippo Group over

Rent-All, met het hoofdkantoor in Bemmel, heeft Phlippo Group uit België, overgenomen. Het betreft Phlippo Productions, Phlippo Showlights en haar vestigingen in Duitsland en Nederland, inclusief de totale verhuurvoorraad.

Door deze overname krijgt Rent-All een aanzienlijk grotere voorraad apparatuur tot haar beschikking, waardoor nog beter ingespeeld kan worden op de wensen van de klanten door middel van een breder en sterker aanbod van materiaal, volledig up-to-date, om aan elke marktvraag te kunnen voldoen.

De huisvesting van Phlippo Productions in Nederland zal te zijner tijd worden geïntegreerd in de huidige locatie van Rent-All in Amsterdam. Phlippo Duitsland zal overgaan naar de locatie van Rent-All-in Castrop Rauxel, Duitsland. Vanuit het Belgische Lier kan Rent-All de Belgische, maar ook de Franse, dry-hire markt nog beter beleveren. Phlippo Showlights zal verder gaan onder de naam Rent-All België bvba.

Philippo Productions en het complete team van ruim 65 mensen, bestaande uit magazijn-, productie-, account-, en technische medewerkers blijft intact en zullen hun individuele markten en de klanten onveranderd bedienen.

Rent-All is een dry-hire verhuurbedrijf in Europa van rigging, licht-, video- en audioapparatuur. Rent-All levert een groot assortiment apparatuur uit voorraad voor onder andere theater, televisie, concerten en beurzen.

Naast het hoofdkantoor in Bemmel heeft Rent-All vestigingen in Amsterdam, Castrop-Rauxel (Duitsland) en Nürnberg (Duitsland). En nu ook in Lier (België).