kandidaten

andere baan?

Denk je er over om een volgende stap te zetten in je carrière en wil je daar met een onafhankelijke partij eens over praten dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kennen de markt, de juiste mensen en weten de weg.

Binnen de AV branche van baan veranderen is niet altijd even makkelijk. Het is een relatief kleine markt waarbij iedereen elkaar kent. Dat is het leuke maar kan ook ingewikkeld zijn voor iemand die toe is aan een volgende stap.

Laat ons weten wat je zoekt, dan kunnen we jou benaderen zodra we een interessante mogelijkheid voor je zien.

Wij komen graag in contact met mensen die over werkervaring binnen de mediabranche beschikken.  Via het contactformulier onderaan deze pagina kun je direct je gegevens naar ons toesturen.

Waarom AV Job Recruitment?

  • gespecialiseerd in werving en selectie binnen de media;
  • ingang bij nagenoeg alle AV en broadcast bedrijven;
  • een persoonlijke benadering;
  • consultants die weten hoe ‘t werkt binnen de branche;
  • discretie gewaarborgd

Wat zijn de kosten voor mij als kandidaat?
Voor werknemers is bemiddeling door AV Job altijd gratis. Je inschrijving, alle gesprekken en de uiteindelijke bemiddeling is kosteloos.

HOE WERKT HET?

STAP 1

kosteloze inschrijving

We schrijven je graag in als je over werkervaring in de mediabranche beschikt. Voor je inschrijving ontvangen we graag je complete cv inclusief een toelichting op jouw wensen en ambities. 

STAP 2

kennismakingsgesprek

Als we de inschatting maken dat één of meerdere vacatures aansluiten bij jouw achtergrond of als we verwachten dat er zich snel een passende vacature voordoet, plannen we direct een kennismakingsgesprek op kantoor of via Zoom of Teams. Als we je ervaring interessant vinden maar er zijn (nog) geen passende vacatures, dan schrijven we je in en nemen we contact met je op zodra zich een interessante functie voor je voordoet. Wij bespreken je naam of cv nooit met derden voordat je daar zelf toestemming voor hebt gegeven.

STAP 3

overleg over de vacature

In het kennismakingsgesprek zetten we de mogelijkheden om je te bemiddelen op een rijtje en bespreken we de relevante vacatures. Doordat wij inzicht hebben in de vereiste ervaring, in de arbeidsvoorwaarden maar ook in de bedrijfscultuur, kunnen we een goede inschatting maken of het zinvol is om je voor te stellen. Naast het beeld dat wij van je krijgen vanuit je cv en het gesprek, zullen we je ook vragen naar referenties van mensen die met je gewerkt hebben. Als we je na het kennismakingsgesprek niet direct kunnen bemiddelen, nemen we je gegevens –  incl. aantekeningen van het gesprek – op in onze offline database  en nemen we contact met je op zodra zich nieuwe mogelijkheden voordoen.

STAP 4

gesprek met de werkgever

Als je interesse hebt in de besproken functie en je naar onze mening de meest geschikte kandidaat lijkt voor de vacature, stellen we je graag voor aan onze opdrachtgever. Wanneer de opdrachtgever geïnteresseerd is, volgt een kennismakingsafspraak bij het betreffende bedrijf. Wij plannen de afspraken en houden contact met beide partijen gedurende de procedure.

STAP 5

de arbeidsovereenkomst

Wanneer beide partijen het eens zijn, zal de werkgever – doorgaans via AV Job – een voorstel doen voor een arbeidsovereenkomst. Na het bereiken van overeenstemming over de inhoud, bevestigen wij aan beide partijen de afspraken. Het contract ontvang je in de meeste gevallen rechtstreeks van je nieuwe werkgever.

Freelance?

Hoewel het merendeel van onze vacatures functies in loondienst betreft, kan het uiteraard ook om een freelance overeenkomst gaan. Ook in dat geval geldt: Het bedrijf geeft ons opdracht op zoek te gaan naar de beste kandidaat voor de vacature(s), wij verzorgen de werving & selectie en zodra je wordt aangenomen krijg je een rechtstreekse overeenkomst met het betreffende bedrijf.

Tenslotte 

Om jou op de hoogte te houden van ontwikkelingen binnen de mediabranche en van nieuwe vacatures, geven wij regelmatig een nieuwsbrief uit per e-mail. Ook op onze website vind je een selectie van vacatures waarvoor we werven. Als er een functie bij staat die je aanspreekt, ontvangen we graag je reactie. Daarnaast is het van belang dat je ons op de hoogte houdt van veranderingen. Een nieuw telefoonnummer, e-mail adres of een ervaring op je cv… mail het naar info@avjob.nl!

SCHRIJF JE IN. DAN benaderen wij jou BIJ INTERESSANTE VACATURES!

This form is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service

een selectie van eerdere opdrachtgevers:

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de vacature nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de actuele vacatures in de branche.
Ik ga akkoord met de Privacy policy

inloggen