COACHING

nieuwe job.

Het vinden van een nieuwe vaste of freelance baan in de media is niet altijd eenvoudig. Wij hebben de kennis in huis om je daarbij te ondersteunen.

Natuurlijk, internet staat vol met adviezen en tips, maar waar moet je beginnen? Wij bieden je onze persoonlijke aanpak en zijn je gesprekspartner die thuis is in de media.

Bij welke fase zou je onze adviezen willen inzetten? Kijk hieronder en boek direct een afspraak.

Eerst nog even overleggen? Bel ons: 035- 60 300 30

Oriëntatie

Welke job past bij jou? Ontdek je kansen!

In deze fase bespreken we jouw ervaring, ambities en mogelijkheden en ontdek je waar je nieuwe kansen liggen.

Deze stap bestaat uit een kennismaking, een online test en een uitgebreid adviesgesprek. Hierna heb je een goed beeld van de functies en organisaties die bij jou passen.

175,00

Presentatie

Je hebt maar 1 kans voor een eerste indruk!

We maken samen een professioneel cv, incl. persoonlijk profiel en een goede presentatie op LinkedIn. Vervolgens adviseren we je hoe je het best bij werkgevers onder de aandacht komt. Daarbij zetten wij ook ons netwerk voor je in.

Deze stap naar een nieuwe baan bestaat uit een voorbereidend telefonisch gesprek en een uitgebreid persoonlijk gesprek waarin we jouw cv en social media profiel professionaliseren.

175,00

Sollicitatie

Hoe pak je het aan?

Hoe solliciteer je bij de bedrijven waar je wilt werken? Hoe krijg je inzicht in hun vacatures?  Wat is de beste aanpak om op vacatures te reageren? Hoe kom jij over tijdens persoonlijke en video-sollicitatiegesprekken? Hoe voer je salarisonderhandelingen?

Deze stap bestaat uit een voorbereidend gesprek en een persoonlijke sollicitatietraining, incl. uitgebreide evaluatie en advies. Met ons advies voel jij je zekerder in je sollicitaties waardoor je kans op succes veel groter wordt.

175,00